Черговий нардеп-кварталівець погорів на корупції. Закономірність?

Те, що зі "слугами" регулярно трапляються корупційні скандали - вже не новина. А от те, що людина, яка вимагала 3,4 млн відкату, очолювала ТСК з фортифікацій і дронів - примушує серйозно замислитися

Ніколи такого не було і знову сталося! Нардеп зі "Слуги народу" Микита Задорожній отримав отримав повідомлення про підозру у корупції. Його обґрунтовано звинувачують у тому, що він вимагав 3,4 млн грн відкату за допомогу із тендером на Сумщині, - повідомляють НАБУ та САП.

За матеріалами слідства, у березні 2024 року нардеп висловив прохання голові сільської ради на Сумщині надати неправомірну вигоду за неперешкоджання у проведенні тендеру щодо ремонту водогону в Охтирському районі Сумської області. Відкат становив 10% від загальної суми укладеного контракту. Ще 4 % призначались для місцевих правоохоронців. За цей відсоток вони не мали чинити перешкод в освоєнні виділених коштів.

...він очолює ТСК... з фортифікацій і дронів. Саме під його керуванням ТСК повинна була з'ясувати, чи є факти корупції при виробництві дронів та побудові фортифікацій. Схоже, що за відкат він готовий був написати все що завгодно

Але родзинкою у цій справі є те, що він очолює ТСК... з фортифікацій і дронів. Саме під його керуванням ТСК повинна була з'ясувати, чи є факти корупції при виробництві дронів та побудові фортифікацій. Схоже, що за відкат він готовий був написати все що завгодно. Іншого б не поставили на Голову ТСК. А якщо пригадати, що він працював в івент-агенції GB Event by Kvartal 95, то все стає на свої міста. Безуглу на голову ТСК щодо "вагнерівців", Тищенка на голову ТСК з незаконних вирубувань лісів, а цей з фортифікацій і дронів. Всі свої. І нічого знайти не повинні. Краса! І чергове шоу від Зеленського!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі