Ексголову Верховного суду спинили на Тисі. Передумав?

Хтось дуже хотів, щоб Князєв вийшов під заставу - адже її зменшували 7 разів. Нині - хтось почав хотіти, щоб ексголова ВС опинився по той бік кордону?

Ексголову Верховного Суду Князєва, якого підозрюють в отриманні хабаря в 2,7 млн $, затримали за кількасот метрів від кордону з Румунією.

Ну, як затримали. Перевірили документи і відпустили. Закордонного паспорта при ньому не знайшли. Той каже, що їхав у відпустку в Солотвино і збирається її продовжувати. Раніше Вищий антикорупційний суд СІМ разів зменшував Князєву заставу - з 75 млн грн до 18,168, які, зрештою, за нього внесли.

Журналіст Віталій Глагола, який опублікував інформацію, каже, що не здивується, якщо Князєв таки продовжить відпустку в одній із європейських столиць. І я не здивуюся, якщо чесно.
Погодьтеся, це було б справедливо.

не то що не понесли відповідальності, не те що не отримали підозри, а продовжують вершити у Великій палаті ВС долі як ті 13 суддів ВС, для яких Князєв приготував конверти з грішми, так і ті четверо, в яких знайшли мічені банкноти

Поки що не то що не понесли відповідальності, не те що не отримали підозри, а продовжують вершити у Великій палаті ВС долі як ті 13 суддів ВС, для яких Князєв приготував конверти з грішми, так і ті четверо, в яких знайшли мічені банкноти.

Зокрема, ці ж достойники недавно зацементували на посадах 180 недоброчесних суддів. То чого пацан за всіх має страждати?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі