Суддів теж судять: інколи справедливість таки стається

Корупціонери, здирники, убивці, що носять суддівські мантії - мають відповідати перед судом по справедливості. Суддю Тандира, який п'яним убив нацгвардійця на блокпосту - звільнили з роботи. Однак кримінальна справа щодо нього триває

Вища рада правосуддя звільнила суддю Тандира, який збив насмерть нацгвардійця Вадима Бондаренка на блокпосту в Києві більше року тому.

Тандир знову розповідав, що нічого не порушив, не уникав проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння, перебував у шоковому стані і так далі. Схожу лінію обрав адвокат судді.
Але не помогло. Рішення про звільнення члени ВРП підтримали одноголосно. Навіть це рішення могло бути іншим, якби не суспільний розголос. Всім дякуємо!

Звільнення не виключає кримінального покарання. Паралельно Святошинський суд Києва продовжує слухати кримінальну справу, що стосується ДТП. Нещодавно, до речі, Тандир здійснив невдалу спробу мобілізуватись

Важливо. Звільнення не виключає кримінального покарання. Паралельно Святошинський суд Києва продовжує слухати кримінальну справу, що стосується ДТП. Нещодавно, до речі, Тандир здійснив невдалу спробу мобілізуватись, вступивши на військову службу до чернігівської ТрО. Слідкуємо за справою далі. Всі вбивці, зрадники і корупціонери від судової влади мають понести справедливе покарання.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі