Ким насправді був покійний брат Подоляка? Нагороди не брешуть

Хто ж таки бреше? Михайло Подоляк, який розказував, що його брат Володимир - колишній розвідник і 30 років як пенсіонер, чи його нагороди на фото, серед яких - новенька медаль за війну в Україні? І що з цією брехнею робити?

Подивилась лінію захисту Банкової щодо елітного брата Подоляка з медаллю за СВО. Зачухані телеграми виписують, що Михайло взагалі не винний. А винуваті у всьому головні редактори і журналісти, які репостнули докладний пост осінтера Антона Павлушка про ордени. Особливо знову винуватий… Юрій Бутусов.

Це провал. Тому не дивно, що антирейтинги єрмаків з арахаміями просто зашкалюють з такими спеціалістами. Які плоди це дасть для самого Подоляка. Тривалий час його розкручували як самостійного політика. З прицілом на приватнених і тупеньких. Він чітко розумів, що брат- потужний офіцер в РФ - його слабке місце. Тому активно розказував, що брат уже років як 30 пенсіонер.

...є візуальний пруф - фото брата у парадній формі нового зразка, вінок від підрозділу ГРУ, медаль за СВО. Тепер потроху складаються пазли, чому президент скаржиться, що плани наступу 2023 року були в Кремлі на столі

Але тепер є візуальний пруф - фото брата у парадній формі нового зразка, вінок від підрозділу ГРУ, медаль за СВО. Тепер потроху складаються пазли, чому президент скаржиться, що плани наступу 2023 року були в Кремлі на столі. А сам Михайло в інтервʼю 2022 розказував, що мости не підривали вчасно, бо "думали, що росіяни теж люди і будуть цим акуратно користатись". Родича за накритим столом чекав?

Безумовно, впевнена, що ми почуємо ще одну відмовку "а що такоє, у купи українців родичі на РФ". Але давайте чесно, не у всіх один брат - елітний політичний радник у Зеленського, а другий - блатний офіцер з медалями за СВО. Звісно, уже бачила закиди. "А от брат Сирського теж на РФ живе". Живе, але звичайний охоронець продуктового магазину. Там і візуально видно, що людина - звичайний обиватель з російської глибинки.

Картинка потенційного крота могла би зійти з рук десь в 2020, але точно не зараз. Надто велика ціна.

UPD. Із дуже свіженьких спростувань: "медаль за СВО брату Подоляка підкинули вороги Михайла в Росії". Давно так не сміялась.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі