Закопай себе сама - улюблена розвага "кварталівки" Олени Кравець

Олена Кравець регулярно втрапляє у скандали. Однак замість усвідомити стрімкі зміни, які переживає суспільство і його нові запити - зірка "кварталу" звинувачує всіх у хейтерстві. Хто правий?

Є люди, які чудово вміють закопувати самі себе. Систематично і наполегливо. Олена Кравець - одна з таких. І у всіх скандалах, які вони самі провокують, вони звинувачують недолуге українське суспільство, хейтерів і диванних критиків.

...суспільство у нас таки нормальне. Люди зазвичай дуже позитивно реагують на щирі слова, коли розуміють, що знаменитості дійсно усвідомили свої помилки і шкодують про них. Але коли хтось починає вивертатися, брехати, маніпулювати, зображати жертву і жалітися - тому однозначна хана

Проте, постійно стежачи за усіма нашими колотнечами, я щоразу роблю висновок, що суспільство у нас таки нормальне. Люди зазвичай дуже позитивно реагують на щирі слова, коли розуміють, що знаменитості дійсно усвідомили свої помилки і шкодують про них. Але коли хтось починає вивертатися, брехати, маніпулювати, зображати жертву і жалітися - тому однозначна хана. Здавалося б, це вже потрібно давно затямити. Але ні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі