Голлівуд тоне в болоті секс-скандалу: причетні зірки першої величини

Вілл Сміт, Ді Капріо, Бейонсе, Опра Вінфрі, Джастін Бібер - і ще десятки зірок американського шоу-бізу опинилися в центрі найгучнішого за останні десятиліття скандалу. Як розрізнити, де жертви, мовчазні свідки злочинів - а де злочинці?

Скандал з секс-вечірками Паффа Дедді виявився настільки масштабним, що ми збираємося робити цілу серію матеріалів. Нагадаю, йдеться не лише про якусь там розпусту, а про багаторічні злочини, включно зі зґвалтуваннями та вбивствами.

Фігурантами (як ймовірними злочинцями, так і постаждалими) може виявитися цілий список топових американських знаменитостей. Джей Ло, Бейонсе, Джей Зі, Вілл Сміт із дружиною...

Фігурантами (як ймовірними злочинцями, так і постаждалими) може виявитися цілий список топових американських знаменитостей. Джей Ло, Бейонсе, Джей Зі, Вілл Сміт із дружиною - життя та карʼєра цих людей може змінитися кардинально.

Тема для нас суперблизька, бо це про безкарність і про зло, яке розрослося до неймовірних меж. І це у супердемократичній країні, в якій ліберальна думка обговорюється постійно. Також дуже іронічно сприймається ось це американське пуританство, висміяне бодай в "Емілі в Парижі".

В цьому тексті Катерина Городнича описує ситуацію з Джастіном Бібером. Він потрапив у цю тусовку в 15-річному віці і публіка лиш тепер з жахом починає усвідомлювати, що малому довелося пережити. І розуміти його поведінку, яка раніше сприймалася як якісь вибрики.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі