Зрадник-міністр Табачник мимохіть розкрив путінську брехню

Ексміністр освіти, виявляється, їхав в Україну, щоб обійняти посаду в окупаційній адміністрації. І нарікає тепер на надмірну гуманність окупантів, яка завадила їм захопити Київ. То Путін збрехав?

Колишній міністр освіти України Дмитро Табачник, який зрадив свою країну і підтримав убивство українців, визнав, що разом із російською армією йшов до Києва у лютому 2022 року, щоб працювати в окупаційній адміністрації.

...помилкою Росії була зайва гуманність щодо до українців. Закликав виявляти більшу жорстокість

Це ще одне спростування брехні Путіна про те, що він не збирався брати Київ. Якщо не збирався - навіщо тоді було тягнути з собою Табачника та інших зрадників? Сам Табачник дуже засмутився через те, що не зміг стати гауляйтером. І заявив, що помилкою Росії була надмірна гуманність по відношенню до українців. Закликав виявляти більшу жорстокість.

Знову ж таки, це дуже хороша ілюстрація до питання, чому трапився Майдан і чому він був неминучим. Український народ вів національно-визвольну боротьбу від нелюдів, які його ненавиділи. І слова Табачника підтверджують, що іншого шляху не було від початку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі