Z-воєнблогери в траурі: відомий аеророзвідник пішов на м'ясо

Бий свій свого. Схоже, для російської воєнної кампанії в Україні це досить актуальне гасло. Варто було результативному аеророзвіднику окупантів посваритися з командиром - як його відправили на штурм, де він і загинув. Земля скловатою

У Z каналах істерика. Відомого та результативного російського аеророзвідника Дмитра Лисковського із позивним Гудвін після конфлікту з командиром відправили у м'ясний штурм, із якого він не повернувся.

...навколо панує тотальна брехня, а його командир полку займається віджиманням майна і наркоторгівлею. Тих, хто намагається цьому перешкоджати, відправляє у м'ясні штурми

Гудвін записав передсмертне звернення з села Мемрик, в якому розповів про те, що діється в окупантів на Покровському напрямку. З цього відео можна зробити висновок, якою ціною дається росіянам наступ на цій ділянці. За словами Гудвіна, навколо панує тотальна брехня, а його командир полку займається віджиманням майна та наркоторгівлею. Тих, хто намагається цьому перешкоджати, відправляє у м'ясні штурми.

Загибель Гудвіна - подія, яку можна порівняти із самогубством російського волонтера і пропагандиста Мурза для Z-спільноти. І знову ж таки, як і у випадку Мурза, до смерті довели фактично свої. Ось за це вони й воюють. За приниження, брехню та м'ясників-командирів. Такий російський світ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі