Імперія не може не воювати. Вона харчується своїми солдатами

Росія використосувала українців та інші завойовані народи у всіх своїх загарбницьких війнах. Настав час це припинити

- Чому вони байдужі до смертей своїх солдатів?

- Населенню байдуже, бо їхні солдати воюють за гроші. А еліти байдужі, бо їхні солдати вже мертві.

- ???

- Наприкінці 2021 року президент РФ висунув ультиматум, щоб НАТО забиралося за межі 1997 року. Він ніколи не відмовляється від своїх слів. Російські солдати вже мертві у війні з НАТО через слова російського президента.

- То хай і воює з НАТО. Навіщо він в Україну поліз?

- Україна йому потрібна, щоби воювати з НАТО.

- ???

- Після "приєднання" 1654 року українців використосували у всіх кремлівських війнах. Після окупації у 1939 році мешканців західної частини України використовували у всіх кремлівських війнах. Мільйони воювали і десятки мільйонів працювали на війну. Мільйони гинули від голоду та були поранені. Після 1991 року ця машинка зламалася. Для війни з НАТО її необхідно відновити.

- Чому ти думаєш, що українці воюватимуть із НАТО?

- Тому, що це відбувалося на всіх кремлівських війнах. Імперія окупує територію, змінює шкільні програми, підміняє історію, створює пантеон "героїв", прищеплює населенню імперську велич та відправляє на війну з черговим "ворогом".

- Після всього пережитого українці не воюватимуть за велич.

- Ти переоцінюєш здатність людей чинити опір імперському міфу. Серед кремлівської військово-політичної еліти повно етнічних українців радянського імперського призову. І не лише українців.

1944 року імперія окупувала Туву і донедавна міністерство нападу імперії очолював тувинець. В імперській армії відсоток тувинців, бурятів, башкирів та інших малих народів вищий, ніж у середньому по країні. Вони регулярно з'являються у розслідуваннях військових злочинів і одержують за це від імперії звання та нагороди.

1944 року імперія депортувала чеченський народ. Загинув кожний четвертий. У дев'яності та нульові імперія вела проти чеченців дві геноцидальні війни. Кадирівці, що вчилися за імперськими підручниками, воюють в Україні і теж з'являються у розслідуваннях військових злочинів.

2014 року імперія окупувала Крим, і зараз кримці воюють проти України в Україні. У тому ж році імперія окупувала частину Донецької та Луганської областей, і зараз мешканці цих територій в армійських корпусах російської армії руйнують міста у своїх областях.

- А як же Буча, Маріуполь? Гадаєш, українці про це забудуть?

- В імперських підручниках буде написано, що Буча - це інсценування британської розвідки. Маріуполь зруйнували українські нацисти за наказом західних кураторів. Російська армія не руйнувала місто, а рятувала від бандерівського гніту. Так само, як вона врятувала колись Грозний від терористів.

- Але ж це неправда!

- Будь-яка брехня, яку можна скласти зі слів, буде сказана та написана, якщо вона йде на користь імперії. Жодних моральних обмежень в імперії немає.

- Але ж є факти, свідки!

- Свідки, що викладають факти, сядуть у в'язницю за виправдання нацизму і дискредитацію російської армії. Правозахисні організації та ЗМІ отримають Нобелівські премії на Заході, але в Росії їх оголосять іноагентами та ворогами народу.

- І нічого не можна зробити?

- Можливо, й можна. Цей нехитрий імперський алгоритм починає розуміти дедалі більше людей. Готових до спротиву імперії зараз, щоб діти не гинули в майбутніх імперських війнах.

- А імперія може не воювати?

- Намагалася. У 90-х імперія оголосила про роззброєння та конверсію. Нинішні кремлівські еліти із жахом згадують цей час. Вони виявилися нікому не потрібними. А тепер у них яхти, палаци та улюблені іграшки у вигляді воєн, диверсій, лабораторії отрут та інших чудових речей. Вони від цього не відмовляться до останнього імперського видиху.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі