Я все бачу: Пентагон дав зрозуміти офісу президента, що не терпітиме корупції

Пентагон оприлюднив масштабний звіт про корупцію в Україні, особливо - на армійських закупівлях. Чи влада дослухається до цих висновків?

Віталій Шабунін прочитав 160-сторінковий звіт про корупцію в Україні, що кілька днів тому був оприлюднений на сайті Пентагону. Там говорилось, що в наших закупівлях зброї є багато цікавезних лазівок.

Але американці дуже конструктивно сказали це без скандальних подробиць. Мовляв, треба реформи. А щоб їхня вимога щодо реформ була зрозуміліша - вони прямо у цьому звіті написали, що саме з американської грошової допомоги в Україні під час вторгнення отримують пенсії 8 мільйонів пенсіонерів, зарплати мають півмільйона медиків і півмільйона вчителів, житлові субсидії отримують 2 мільйони родин.

...більш прозорого натяку для охочих кинути американців і продовжити пензлювати на суверенному корупційному велосипеді в автократичні обійми - годі й придумувати

Загалом, більш прозорого натяку для охочих кинути американців і продовжити пензлювати на суверенному корупційному велосипеді в автократичні обійми - годі й придумувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі