Це ж було вже! Медведєв знову оголосив полювання на Зеленського

Що у Путіна на умі, то в Медведєва на язиці? Заступник голови радбезу країни-агресорки заявив, що президент України є законною воєнною ціллю Росії

Слід визнати, що людина, яка грала за Володимира Путіна роль місцеблюстителя, а йдеться про Дмитра Медведєва, має вражаючу здатність давати Україні підстави для доказів варварської та терористичної сутності нинішньої Росії. Ось і цього разу той, про кого прийнято казати, що "він вам не Дімон", вирішив виступити в тій самій ролі.

В інтерв'ю ТАРС він заявив, що президент України Володимир Зеленський є главою країни, "який веде з нами війну", а тому він є "законною ціллю для Росії". "Керівники країн, які ведуть війну, завжди розглядаються як правомірна військова ціль", уточнив Медведєв, можливо через пристрасть до зловживання алкоголем, що часто згадується в ЗМІ, не зрозумівши, що він виставляє в безглуздому світлі Володимира, але не Зеленського, а Путіна.

...для всього світу це Росія є країною-окупантом. Анексія Криму, підтримка сепаратизму на Донбасі, повномасштабне військове вторгнення в Україну - це все злочини Росії...

Тому що для всього світу це Росія є країною-окупантом. Анексія Криму, підтримка сепаратизму на Донбасі, повномасштабне військове вторгнення в Україну - це всі злочини Росії, за які проти неї були запроваджені санкції з боку США, ЄС, Великої Британії та багатьох інших держав. Крім того, 17 березня 2023 року Міжнародний кримінальний суд (МВС) у Гаазі видав ордер на арешт Путіна. Його звинувачують у військовому злочині - незаконній депортації дітей з окупованих територій України до Росії під час повномасштабного вторгнення РФ.

Безумовно, Медведєв усе це знає, розуміє, але йому відвели таку роль - рупора дурості. І він її слухняно грає. При цьому слід розуміти, що Медведєв зайвий раз нагадав - тероризм у Росії підтримується на державному рівні. І спроба вбивства президента України з російської сторони вже була. Так, 6 березня російська ракета вибухнула в Одесі за 500 метрів від автоколони, в якій перебували президент України Володимир Зеленський та прем'єр Греції Кіріакос Міцотакіс.

При цьому слова Медведєва пролунали саме в той момент, коли у світі розмірковують, чи немає закордонного сліду в авіакатастрофі, внаслідок якої загинули президент Ірану та глава МЗС цієї країни. Враховуючи те, що Росія усвідомлює втрату свого впливу в регіоні Південного Кавказу, де всі ключові рішення приймаються без російської участі та без урахування її бажань, така спроба провокації з її боку цілком можлива.

У цих умовах Росія цілком могла вдатися до скоєння теракту щодо президента Ірану

Росія бачить, що Азербайджан та Вірменія рухаються до світу, що Туреччина відіграє все більш значну роль на Південному Кавказі, що Іран став активним учасником усіх позитивних регіональних ініціатив. У цих умовах Росія цілком могла вдатися до скоєння теракту стосовно президента Ірану. Це не твердження, лише припущення. Але воно має право на життя. Тим більше, що Дмитро Медведєв знову нагадав світові, що керівництво Росії дотримується відверто терористичних методів у своїй політиці.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі