Ворог проривається на Харківщину. Відставити паніку?

Попри те, що підрозділи Сил Оборони були готові до штурму, ситуація складна. Головне для місцевого населення - вчасно розпочати евакуацію

Активізація почалася з щільних обстрілів різними засобами вогневого ураження прикордонних населених пунктів Харківщини. Наразі обстріли продовжуються, зокрема, в районі міста Вовчанська. Також активно застосовуються системи РЕБ та БПЛА.

Противник пробує заходити та закріплятися в низці населених пунктів вздовж кордону, зокрема, в селах Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка. Також здійснюються спроби заходу ворога в населені пункти Гатище-Плетенівка

Противник пробує заходити та закріплятися в низці населених пунктів вздовж кордону, зокрема, в селах Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка. Також здійснюються спроби заходу ворога в населені пункти Гатище-Плетенівка. Основними силами кацапів для заходу наразі є піхота з підтримкою невеликої кількості техніки. Далі вищевказаних населених пунктів рухатися не наважуються, можливо, очікується задіяння основних сил.

Наявних ресурсів, які задіяв ворог на даний момент, не вистачить для глибокого просування. Наразі ситуація складається такою, що ворог здійснює дестабілізацію в прикордонних районах. Але невідомо скільки основних сил він готовий задіяти для даного маневру.

Окремо хочеться зазначити про відтинок Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка. Ворог заздалегідь здійснював спроби насичення особовим складом у селах, зокрема, в селі Пильна, про яке ми більш детально напишемо окремо. Можна заявляти про відбиття всіх атак, перекручувати інформацію, але відповідальні особи, які мали реагувати на це з перших дзвіночків зараз думають, що ж цим робити.

...подібні дії з боку ворога очікувалися. Ще більше на них чекали підрозділи Сил Оборони, які безпосередньо тримають позиції вздовж кордону. Зараз все в їхніх руках, і вони докладають максимальних зусиль у відбитті чергових наступальних дій московитів

В інформаційному полі подібні дії з боку ворога очікувалися. Ще більше на них чекали підрозділи Сил Оборони, які безпосередньо тримають позиції вздовж кордону. Зараз все в їхніх руках, і вони докладають максимальних зусиль у відбитті чергових наступальних дій московитів. Задача всього суспільства - не панікувати, а допомагати нашим бійцям на передовій. Цивільному населенню в прикордонних районах не ловити гав, а прислухатися до закликів від місцевої влади, зокрема, щодо евакуації.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі