Технологічний прорив України! 1500 км для дрона - не межа?

Український ударний БПЛА дістався Башкоркостану в Росії та уразив чергову нафтопереробну установку. Що це нам дає?

Український безпілотник здійснив найдальшу атаку по російських об'єктах на східному напрямку - під удар потрапив нафтопереробний завод "Газпром нафтохім" у місті Салават. Через це потенційно вразлива територія Росії для ударів українських БПЛА розширилася на 200 тисяч квадратних кілометрів.

...загальна площа території РФ, яка може зазнавати атак БПЛА, розширилася як мінімум до 1 млн 550 тисяч квадратних кілометрів. На ній знаходяться сім міст мільйонників

Салават розташований приблизно за 1500 км по прямій від лінії фронту. Раніше в цьому напрямку безпілотники долітали до Новокуйбишевська та Єлабуги, які розташовані на 390 та 360 км на захід відповідно. Таким чином, загальна площа території РФ, яка може зазнавати атак БПЛА, розширилася як мінімум до 1 млн 550 тисяч квадратних кілометрів. На ній знаходяться сім міст мільйонників.

Безпілотник потрапив до встановлення каталітичного крекінгу, за допомогою якого переробляється нафта. На об'єкті сталося займання. Останніми місяцями НПЗ стали головною метою для атак української армії всередині Росії. У зоні потрапляння перебувають 16 великих НПЗ, на які припадає 52% сукупної переробки нафти найбільших підприємств галузі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі