"Ухилянтський" мерч - суспільний запит чи суспільна ганьба?

В Україні вже 10 років точиться війна на знищення нашої нації, мови та культури. І тут зненацька з'являється мода на на футболки "Я ухилянт". Що це - вороже ІПСО чи позиція суспільства?

Минулими вихідними ми з Мартином були на Хрещатику, і я побачила хлопчину з написом uklonist в стилі відомого сервісу таксі. Це здалося помилкою системи, збоєм. Я подумати не могла, що це стане поширеним явищем. Але всі ми бачили ці футболки в метро та сторінки інтернет магазинів. Виявляється, це стає нормою, чим люди готові пишатися.

...цікаво, футболка з яким чарівним написом має захистити дорослого чоловіка, якщо до нього додому вломляться бypяти й тyвінці в pociйській формі? Як в одному суспільстві мають співіснувати футболки "Дружина yxилянта" і "Я чекаю"?

Ви уявляєте, що у Верховну Раду почнуть приходити депутати з написами "корупціонер"? Або вулицями почнуть ходити у футболках "ґвалтівник" і "пeдoфiл"? Мені дуже цікаво, футболка з яким чарівним написом має захистити дорослого чоловіка, якщо до нього додому вломляться бypяти й тyвінці в pociйській формі? Як в одному суспільстві мають співіснувати футболки "Дружина yxилянта" і "Я чекаю"?

Не має значення, це pociйське ІПСО, запущене руками Шарія. Чи це просто здається комусь "прікольнимі надпісями". Заяву в СБУ я написала, щоб вони перевірили підприємців, які це поширювали. Але я думаю, що це має викликати в суспільстві гостре несприйняття, аж до нудоти. І зараз так відбувається. На сторінках багатьох магазинів замість мерчу "yxилянт" сьогодні видає - "404. Сторінка не знайдена". Якщо ви побачите подібне лaйно в продажу - пишіть мені в приват.

Шановні очільники держави, ви не бачите зв'язку між заявами, що "нам не потрібно 500 тис. мобілізованих", футболками "yxилянт" та 3 тис. рекрутів?

Але також я думаю, що головна реакція має бути від людей, які відповідають в державі за інформаційну політику та за темпи мобілізації. Міноборони заявило, що в центри рекрутингу української армії прийшло 3 000 осіб. Три-тисячі-осіб. Шановні очільники держави, ви не бачите зв'язку між заявами, що "нам не потрібно 500 тис. мобілізованих", футболками "yxилянт" та 3 тис. рекрутів? А яка футболка личитиме вам?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі