Бронь для виробників дронів - питання життя і смерті?

Справедлива і загальна мобілізація - болюче для нашого суспільства питання, адже зараз вона такою не є. Але яких фахівців узагалі не можна чіпати?

Мобілізація має бути загальною і справедливою. Сьогодні немає ані мобілізації для всіх, ані справедливості. Питання життя і смерті вирішують дядьки у військоматі, дядьки в міністерствах, дядьки в Генштабі.

І це не тільки питання чийогось конкретного життя і смерті, а й питання життя і смерті країни, тому що забирають усіх, хто не сховався, не відмазався, хто чесно і не покладаючи рук робить дрони в тилу. Процедура бронювання таких співробітників - складна і довга, і поки бюрократи перекладають папірці, військомати захоплено підривають обороноздатність України.

Тільки-но людина або компанія заявляють, що вони роблять дрони, станції РЕБ, бронемашини, міномети, ракети, все що завгодно, що потрібно для війни, - одразу таких людей і компанії мають вилучати зі списків...

Необхідно терміново заборонити військоматам вирішувати, кого з таких людей забирати в армію. Тільки-но людина або компанія заявляють, що вони роблять дрони, станції РЕБ, бронемашини, міномети, ракети, все що завгодно, що потрібно для війни, - одразу таких людей і компанії мають вилучати зі списків і передавати на розгляд компетентної комісії, навіть якщо в них немає ще офіційної броні й офіційного статусу "критично важливого виробництва". Поки ці папірці з'являться - воювати вже буде нічим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі