Хто винен у теракті в Підмосков'ї? Говорить колективний Путін

Попри всі зізнання ІДІЛ та нестиковки фактів, росіяни вперто вірять Путіну - винна Україна

Росіян спитали, хто ж їм влаштував "Крокус": понад 50% впевнені, що Україна. І понад 3/4 заявили, що вважають Путіна абсолютно надійним джерелом інформації про теракт: сказав "це американський ІДІЛ з України" - значить, так і є.

50+% - Україна, 27% - ІДІЛ, 6% "колективний Захід", 10% "не певні". Разом 93% прийняли той чи інший аспект версії Владіміра Путіна або всю версію в комплексі (з Америкою, ІДІЛ, таджиками і Україною). І тільки 7% щось ризикнули підозрювати: 2% - "російське авторство", 5% "дембеля СВО". Хоча теоретично 5% теж можна долучити до путінської версії: "завербовані американо-українськими ісламістами", так би мовити.

...в чистому залишку маємо 2% тих, кому око таки муляють підозріло-фсбшні писки на відео, підозріло знайомі методи, підозріло ефективний теракт і відступ, підозріло призначені "відловленими терористами" таджики, підозрілий збіг з переділом майна

І в чистому залишку маємо 2% тих, кому око таки муляють підозріло-фсбшні писки на відео, підозріло знайомі методи, підозріло ефективний теракт і відступ, підозріло призначені "відловленими терористами" таджики, підозрілий збіг з переділом майна... Хоча можна ті 2% просто списати на статистичну похибку. Бо Путіну вірять всі росіяни і вважають його рішення непомильними.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі