Наступ на "тилових пацюків" розпочався. Чи дійде до суду?

Корупція на десятки мільйонів гривень, вкрадених на харчах для ЗСУ нарешті розкрилася. Але чи будуть винні покарані

Коли я говорю про начпродівську мафію - я саме таких пацюків маю на увазі. Чесно, після того як у січні ми докладно описали корупційну схему заробітку на харчах для солдатів, одне з найболючиших питань було таке: "І що, що ти написав про Олександра Козловського? Він продовжує ходити на роботу як ні в чому не бувало!" І що мені було відповідати на таке? Бухтів, що я не слідчий, що моя справа - гавкати на проблему, а вирішувати її мають люди в погонах.

Історія з Олександром Лієвим (той, що злив півтора мільярда на міни, яких так і не привезли) вчить, що до вироку краще сильно не радіти

Чесно, сьогодні маю полегшення. Але не до кінця. Бо знаю наших правоохоронців. Які спочатку з помпою і камерами проводять обшуки/підозри, а потім справи сиплються в судах. Історія з Олександром Лієвим (той, що злив півтора мільярда на міни, яких так і не привезли) вчить, що до вироку краще сильно не радіти. Але все рівно приємно, що хоч на півшишечки змінили статус-кво. А як переламаємо харчову мафію через начпродівське коліно, то взагалі буде свято. Можу сказати, цей процес теж потроху йде.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі