Харчі для ЗСУ: ті самі "яйця по 17", тільки в профіль

Неіснуючі авокадо, соми і гамбургери - нові здобутки корупції на харчах для ЗСУ

Для мене остання епопея із замовленням харчів для ЗСУ стала черговим підтвердженням корупційної нікчемності самого принципу продуктового каталогу, закладеного в основу цих закупівель. Туди позаписували навіть такі речі, як "булочки для гамбургера". Та для ху...бургера! Солдатам насправді везуть здебільшого кашу та тушонку, а всі інші сотні продуктів там тільки про людське око.

Авокадо вписали від 72 до 143 гривень. Сом без голови охолоджений теж вписали в меню солдатам від 62 до 110 гривень. Зрозуміло, що цього ніхто ніколи не повезе на передову. Але ж для відлякування нормальних постачальників - цілком підійде

Доказом тому є факт, що різні постачальники брали ціни цих булочок зі стелі, хтось писав 50 гривень за кіло, а хтось 90. Чисто на від...ись, аби щось записати. Авокадо вписали від 72 до 143 гривень. Сом без голови охолоджений теж вписали в меню солдатам від 62 до 110 гривень. Зрозуміло, що цього ніхто ніколи не повезе на передову. Але ж для відлякування нормальних постачальників - цілком підійде. Тому ще раз нагадаю яку монументальну роль в корупції на харчових потоках Міноборони відіграє той продуктовий каталог.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі