Прощавай, корупціє! НАБУ взялося за "Укрзалізницю"

Корупційному спруту Татарова потихеньку обрізають щупальця

Цілком можливо, що активізація НАБУ по смотрящим і бек-офісам "Укрзалізниці" попередніх років пов'язана з тим, що лише під кінець 2023 року вдалось змінити директора з економічної та інформаційної безпеки УЗ. Після низки обшуків з посади "по-хорошому" пішов Едуард Кріцин. А його місце зайняв Олександр Риковцев, який багато років працював у НАБУ і займався саме розслідуванням корупції в УЗ.

...Кріцин був креатурою Артема Шила. Це один із топів СБУ з економічних злочинів, фактично права рука Олега Татарова в економічному блоці СБУ. Останнім часом кадри Шила і самого Шила почали ховати з публічних посад

Також на полях цієї історії зафіксуємо факт: Кріцин був креатурою Артема Шила. Це один з топів СБУ з економічних злочинів, фактично права рука Олега Татарова в економічному блоці СБУ. Останнім часом кадри Шила і самого Шила почали ховати з публічних посад. Не йдеться про його справжнє відсторонення від процесів, скоріше про "пєрєпрятушкі" на час великої уваги міжнародних моніторингів. Але навіть це послаблення дає можливість для певних змін. А там, може, хтось і свідчення дасть проти верховних покровителей схем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі