Бобові - здорова альтернатива м'ясу

Рослинний білок та клітковина необхідні в щоденному раціоні. А бобові культури цілком можуть забезпечити цю потребу. Окрім того, це смачно

Бобові - це класний мікс рослинного білку та клітковини, включно з пребіотичною.

За життя ми зʼїдаємо 25-40 тонн продуктів, як вам таке?) Чи треба ще цифр, щоб переконати, що якість їжі завжди має велике значення.

Бобові займають важливу частину раціону. Частково це білок, частково - вуглеводи, що дають повільну енергію. Так, не всі нормально толерують цю клітковину, але флору можна навчити) Частіше заміняйте тваринний білок рослинним, не робіть великі порції, спробуйте ротацію, різноманітність. А ще інтегруйте бобові в дитячий раціон. От вам 10 ідей:

✔️чорні боби, відварені з чилі та корицею
✔️індійські рецепти з сочевицею, тут - червона сочевиця, свіжий імбир, кмин, часник, гі
✔️крем-супи на основі горошку, навіть замороженого
✔️нутова та сочевична паста! Тут з петрушкою, оливками та волоським горіхом
✔️хумус із нуту, збитий не тільки з тхіною, а й печеним буряком
✔️пророщений маш (просто залийте, він сам проросте за 6-8 годин)
✔️ швидкий 10-ти хвилинний хумус із червоної сочевиці
✔️ оладки з нутового борошна на воді
✔️ місо-паста! Ще й ферментація
✔️ пюре з пласкої квасолі (великі сорти: фава, ліма) та тахіні, зверху печений баклажан

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі