Російські агенти з ОП знищують український бізнес

Вони просто підривають нашу економіку на очах у всіх

Одна з найбільших проблем України - тиск силовиків на бізнес. В цій справі знайшли спільний інтерес корупціонери та російські агенти, які підривають українську економіку на очах у всіх.

Перезавантаження Бюро економічної безпеки є пріоритетною реформою у наших відносинах з ЄС, МВФ та іншими партнерами. Нема реформи - нема грошей від партнерів - нема мобілізації та інших важливих речей.

Татаров просуває законопроєкт #10439, який відкладає перезавантаження БЕБ на термін за рік після війни. Ми просто можемо не дожити

Але Олег Татаров з Офісу президента просуває законопроєкт #10439, який відкладає перезавантаження БЕБ на термін за рік після війни. Ми просто можемо не дожити: закриється критична маса бізнесів, а партнери не дадуть нам обіцяних коштів, без яких економіка просто впаде. Навіть якщо доживемо, цей законопроєкт фіксує статус-кво й блокує зміни.

Отже, з одного боку - український бізнес, громадянське суспільство, міжнародні партнери, інтереси обороноздатності та відновлення.

З іншого боку - корупціонери та російські агенти.

Хто переможе? Без підтримки суспільства переможуть корупціонери та російські агенти, бо в них хороші позиції в Офісі президента.

Президенту пояснили, що "бізнес це підтримує" - а це відверта брехня

За наявною інформацією, президенту пояснили, що "бізнес це підтримує" - а це відверта брехня. Бо бізнес підтримує законопроєкт #10439-2 про справжнє перезавантаження.

Найгірше, що планують все швидко провести через парламент і не дати оговтатися. Вже сьогодні-завтра.

Я знаю, якою буде реакція посольств G7, нещодавно з кількома це обговорював. Я знаю, якою буде реакція Брюсселя і МВФ.

А бізнес просто розумітиме, що його черговий раз обманули. Все це може закінчитися дуже поганими сценаріями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі