Бункерний психопат не залишить нас у спокої. І ось чому

Треба послухати нещодавній потік свідомості Путіна, аби зрозуміти, що він відкидає право українського народу на існування. Адже його "вигадали"

Думаю, про інтерв'ю бункерного діда Карлсону (не тому, що живе на даху) написали майже всі, але все ж вважаю за потрібне розставити деякі акценти.

Власне, на Заході, на який це все було орієнтовано, інтерв'ю пройшло без очікуваного резонансу, що, очевидно, пов'язано з якістю "історичних екскурсів" самого персонажа.

Навіть для потенційно-лояльної аудиторії всі ці історії про Рюрика та Австрійський генштаб були максимально нудними. Використовувати з точки зору пропаганди на Захід це можна, мабуть, лише у вигляді "нарізок" для тік-току. І тут немає нічого дивного, бо сам дід - це суто "російський" продукт, що може надихати лише власний електорат. Зовнішня аудиторія ж бачить лише дідугана у маразмі, що переказує якусь бульварну газету після півлітра горілки.

Зовнішня аудиторія бачить лише дідугана у маразмі, що переказує якусь бульварну газету після півлітра горілки

Водночас, очевидно, що всі союзники бункерного діда на Заході одразу активізувалися і тепер розказують про "ясний посил". Що, мовляв, російський правитель хоче "миру". І ця тема теж, очевидно, буде використовуватися проросійськими пропагандистами.

Але головне не це. Головне - це світогляд правителя Росії, що розкриває повною мірою перспективи будь-яких "домовленостей" з ними. Про якій, очевидно, досі мріють окремі політики на Заході.

До чого були ці історичні екскурси? Для того, щоб довести "історичні права" Росії на Україну. З точки зору бункерного психопата, це достатня причина для масового вбивства людей у ХХІ сторіччі. Те, що якісь князі чимось володіли сторіччями тому. На підставі "історичних аргументів" можна викреслити з історії цілі народи, стверджуючи, що "українці - росіяни". Чи може почуватися хтось у безпеці поруч з цим "борцем за історичну справедливість"? Адже колись і Варшава була "російським містом". До речі, не випадково, що бункерний публічно виправдав напад нацистів на Польщу. Це, очевидно, теж натяк полякам. Про Ригу, Вільнюс або Гельсінкі і говорити нічого. Теж "історичні російські землі". І боротися з цією психопатією неможливо раціональними методами. У нього десь в архівах будуть спеціальні мапи, листи або інші "беззаперечні аргументи", чого треба вбивати представників сусідніх народів. Ну і власних громадян теж - відновлення "історичної справедливості" це дозволяє.

Для тих, хто не хоче вважати себе росіянами, - "денацифікація". Ну, приблизно така, як у Бучі

Крім того, усім, хто мріє про "корейські варіанти" для України, треба послухати цей потік свідомості, аби зрозуміти, що бункерний психопат відкидає право українського народу на існування. Адже його "вигадали". Неясно хто: поляки, австрійці, сталіни з леніними, але вигадали. А "насправді" вони росіяни. А для тих, хто не хоче вважати себе росіянами, - "денацифікація". Ну, приблизно така, як у Бучі.

Нічого у його свідомості не змінилося, нічого у його мотивації не змінилося, він не хоче ні з ким миритися, він хоче відновлювати "історичну справедливість" будь-якою ціною.

На цьому треба наголошувати для Заходу. Там теж є ті, хто це розуміє, але не всі. Загал не повинні відволікати абсурдні помилки та брехня старого психопата.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі