Ідіот з ядерною палицею. Коротко про інтерв'ю Путіна

Якщо вже цей російський гітлерок вирішив повчити нас історії, то дати йому оцінку можна і потрібно. Він - двієчник

Щодо інтерв'ю Володимира Путіна, в якому він одразу ж перехопив ініціативу у Такера Карлсона та розпочав історичний екскурс. Ми всі дарма вважали Недоросля Фонвізіна комічним персонажем. Недоук з ядерною зброєю - це проблема світового масштабу. Я дуже сумніваюся, що ті "історичні аспекти", які цей жалюгідний чоловічок виставляв як привід для вбивства кількох сотень тисяч людей, мають хоч якесь відношення до дійсності, але те, що лідер 140-мільйонної країни може нести таку псевдоісторичну пургу в розрахунку, що його аудиторія це проковтне, говорить багато про що. У тому числі і про його аудиторію.

Світ має спиратися на закони, на міжнародні угоди, на межі, визначені цими угодами, а не на вигадки малограмотного "хронографічного плоскоземельця"

Світ має спиратися на закони, на міжнародні угоди, на кордони, визначені цими угодами, а не на вигадки малограмотного "хронографічного плоскоземельця", який заявляє права Москви на Київ, який старший на 800 років.

Проблема відсутності базової освіти, на жаль, не чисто умоглядна. Ідіот з ядерною палицею - це не просто ідіот.

Все це було б просто смішно, якби через малоосвіченість і обмеженість кремлівського сидельця не гинули люди. А вони гинуть.

Я переконаний, що заявлені "історичні" причини насправді мають до війни дуже опосередковане відношення. Привід та причина, як відомо, речі різні. Але якщо вже цей російський гітлерок вирішив повчити нас історії, то дати йому оцінку можна і потрібно.

Він - двієчник.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі