Чи завершились спроби Банкової обезголовити армію?

Питання, на жаль, риторичне

Зеленський і його банда щурів розуміють, що ніяких обіцяних кордонів 1991 року не буде.

Бо для того, аби були - треба працювати у зв'язці з Генштабом і армією. Ставити її на перше місце, а не аватари "5-6 потужних менеджерів", 90% яких - це невідомі і нелегальні мужики, яких ніхто не обирав.

Далі треба перестати красти як востаннє, бо це відлякує західні уряди від допомоги. І явно не треба влізти в планування військових операцій під дати, дні народження і хороші новини в ручному Телеграмі.

У Зеленського піджимають терміни, бо легальним президентом він буде лише до 20 травня 2024 року

У Зеленського піджимають терміни, бо легальним президентом він буде лише до 20 травня 2024 року.

Йому треба протягнути до виборів і, можливо, нагодувати гречкою бабушок, аби отримати хоч якось другий термін. Для цього треба хакнути потенційних конкурентів. І продати якусь ідею.

Наприклад, "ми просто перестали стрелять". Ура, мір! Самольоти в Бориспіль літають. Тобто - спекуляція до найтупіших верств населення. Наприклад, інстаблогерів, які постчть тяжку рутину на Балі і ходять на розмови до Подоляка.

Єдина поправка - ніхто не гарантує, що паралельно з літаками не будуть літати ракети, бойові дії під Авдіївкою будуть і надалі. А великий шмат півдня в окупації. Я уже мовчу, що у нас уже був мір і "сойтісь посєрєдінє с Путіним", який завершився тим, що вороги ледве не взяли Київ - ціль номер один.

На питання, "так а хто винен у тому, що стався Чонгар/Маріуполь, окупація ЗАЕС, прорив через ЧАЕС?" - завше можна сказати: "Це армія винувата. А от бачите, Київ стоїть, це брат Єрмака, Пікалов і геній Зеленського постарались". (Насправді ніт - Київ вистояв через дії 72-ої бригади і Ко).

Як у фотошопі намалювати борд, де Єрмак і Зеленський потужно в зелених піжамах рятують страну?

Вові на час перевиборів війну дуже треба поставити на паузу, а Залужний їм в цьому питанні дуже заважає. Бо, не дай бог, він буде асоціюватись із перемогою. Тоді як у фотошопі намалювати борд, де Єрмак і Зеленський потужно в зелених піжамах рятують страну?

Саме тому Банкова продовжуватиме тягти руки до Залужного і Буданова. Бо вся соціологія каже, що до них довіра висока. За соціологією КМІС, наприкінці 2023 року - Залужний перший, Буданов другий, Вова лише третій.

Тому за задумкою сценаристів в ОП: Залужного треба хакнути і показати, що він нікчемний і смішний. Що там йому пропонували? Посла, радника, помічника якогось пеніса?

Буданова відправити управляти чистою Голгофою у вигляді Генштабу. Де його хутко затюкають за діло і без.

І лишається єдиний красивий Вова. Який на електоральному коні поскаче боротися за другий тур. Бо що там та війна і армія. Влада - ото головне.

Пауза у війні без якісного топ-військового керівництва - це дати РФ підготуватися втретє краще. І знову йти на війну не лише самим, а й брати туди дитину

Як запобігти? Суспільна реакція з силою цунамі. І чітке розуміння для Зе, що зараз не 2019, і він не тефлоновий після всього того, що він зробив.

Тому - "ми дістанемо його в інстаграмі і фейсбуці, в твіттері і під вечірнім зверненням. Кожен, хто має сили…"

Пауза у війні без якісного топ-військового керівництва - це дати РФ підготуватися втретє краще. І знову йти на війну не лише самим, а й брати туди дитину. Чи вартують цього виборчі Зе-амбіції? Питання риторичні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі