Локшина під ялинку. У бійців все сутужно, у міністрів - стрімкий ріст

Чекаємо новорічного нагородження Камишина медалькою, а краще орденом

СБУ звітує: протягом року її бійці знищили понад 500 ворожих танків. Все чітко й зрозуміло: було 500 танків - й нема.

Міністерство стратегічних галузей промисловості звітує: 2023 року виробництво бронетехніки зросло вп'ятеро, мінометних пострілів та артснарядів - в десятки разів. Нічого не зрозуміло: вп'ятеро - це скільки в абсолютних цифрах? А минулого року скільки виробили: один чи десять?..

Шеф Мінстратегпрому Камишин вдався до звичної для піарників шахрайської схеми, яка грунтується на так званому "ефекті низької бази". Якщо ви у попередній період нічого не робили, длубалися в носі й чекали, коли чогось смачненького відвантажать партнери, тоді можете протягом наступного року попрацювати бодай пару днів й у порівняльних цифрах досягнете карколомного успіху: все буде колоситися, надої зростуть астрономічно, а світові лідери будуть заздрити темпам вашого розвитку. Власне, саме оце й демонструє наша військова промисловість.

Україна буде рада залученню приватних компаній до виробництва вибухових речовин, порохів. А минулого року вона була не рада?

Й ще цікаве від Камишина: Україна буде рада залученню приватних компаній до виробництва вибухових речовин, порохів. А минулого року вона була не рада? Тому й не виробляємо?.. Якщо завтра якийсь дрібний підприємець відгукнеться на заклик міністра, виробить за наступний рік з десяток кілограмів пороху, то темпи його зростання за підсумками 2024 року будуть неймовірними!

Якщо ж хочете дізнатися реальну картину - спитайтеся у бійців на передовій. Після того, як партнери прикрутили краник, зниклі снаряди й підбиту техніку нічим замінити.

Але це у бійців все сутужно. У Камишина - стрімке зростання виробництва. Чекаємо новорічного нагородження міністра під ялинкою - медалькою, а краще орденом. Й щоб про прем'єра Шмигаля не забули: він головний начальник, то йому й зірку героя приліпити можна…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі