Чому потрібно бути обережним із хурмою

Всім знайомий терпкий ефект хурми. Він таїть у собі певну небезпеку

Хоча хурма має багато корисних властивостей і є цінним джерелом поживних речовин, існують деякі аспекти, які можуть бути важливими з медичної точки зору. По-перше, хурма містить відносно високий рівень цукру, що може бути проблематично для людей з діабетом або проблемами з інсулінорезистентністю. Крім того, хурма містить волокна, які при надто великому вживанні можуть викликати дискомфорт у шлунково-кишковому тракті у деяких людей. Зокрема, високий вміст танінів у хурмі може викликати відчуття сухості та стягнутості в роті після вживання, а також призвести до утворення грудок, що важко засвоюються в шлунку. Ця властивість хурми може позначитися на тих, хто страждає від хронічних запорів чи інших проблем із травленням.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі