Три прості та дуже смачні маринади до риби: рецепти від шефа

Можна замаринувати товстолобика, скумбрію, дорадо, а хтось навіть і кільку маринує - виходить дуже смачно

Ви часто просите дати пораду, як замаринувати рибу. Щоправда, я не прихильник складних маринадів. На мій смак, досить додати трохи лимона. Але щоб урізноманітнити рибне меню, я все ж таки запропоную вам декілька універсальних маринадів. Отже, ви маєте на вибір три маринади для будь-якої морської риби. Для того щоб, риба добре замаринувалася, достатньо 10-15 хвилин. І не забувайте про те, що головне в рибних стравах - свіжість продуктів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі