Чергові маневри влади: то що з виборами?

Президент заявив, що зараз не час для проведення виборів. Але думаю, це ніяк не завадить йому у випадку необхідності повернутись до цієї теми

Вчора ввечері Зеленський заявив, що зараз не час для проведення виборів, і він вимагає припинити "вкидати" у суспільство цю тему.

Це при тому, що буквально три дні тому міністр МЗС Дмитро Кулеба публічно заявив: "Ми не закриваємо цю сторінку. Президент України обмірковує та зважує різні плюси та мінуси". Та й достатньо інших офіційних осіб останнім часом серйозно на публічних майданчиках обговорювали перспективи виборів, правове забезпечення можливих виборів, фінансове забезпечення тощо.

Тобто саме ці "вкиди" від чиновників вимагається "припинити"?

Виглядає так, що просто було пущено пробну кулю. Тема очевидно не зайшла ні громадянам, ні союзникам – і всі вирішили зробити вигляд, що нічого не було.

Виглядає так, що просто було пущено пробну кулю. Тема очевидно не зайшла ні громадянам, ні союзникам – і всі вирішили зробити вигляд, що нічого не було. Зрештою, це буде далеко не перший подібний маневр влади з 2019 року.

Але, знов ж таки, теперішній маневр ніяк не завадить у випадку необхідності повернутись до теми виборів. Причому з формулюваннями "я змушений", "обставини вимагають", "я би і не хотів, але треба для блага держави/ для збереження допомоги від союзників" тощо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі