Захід вважає СБУ крутішою за Моссад?

Наші відпрацьовують краще, ефективніше і креативніше

The Washington Post в свіжій публікації порівняла роботу СБУ з роботою Моссад – але "в кращі роки". Тобто порівняння роботи СБУ під час війни з Росією і роботи Моссад перед початком і під час війни з ХАМАС показало зміну світового фаворита. Наші відпрацьовують краще, ефективніше і креативніше. Наприклад, можна порівняти ліквідацію кремлівського гівна СБУ (компактні підривні засоби, снайпери, якщо накриття чимось важким – то в численній компанії) – і ліквідацію ісламістів Моссад (бомбардування будівель і цілих кварталів зі звітом, що "ліквідовано такого-то ватажка").

Посилатись на допомогу союзників: мовляв, СБУ в усьому допомагали Америка і Велика Британія – не той аргумент. Бо Ізраїлю теж допомагають ті самі союзники

Посилатись на допомогу союзників: мовляв, СБУ в усьому допомагали і допомагають Америка і Велика Британія – не той аргумент. Бо Ізраїлю теж допомагають ті самі союзники. Тож цей складник в рівнянні можна скоротити. І лишиться гола результативність.

Але спільна не тільки підтримка тих самих союзників. Підхід до виконання задач щодо російських окупантів і ісламських терористів теж однаковий: "Усі цілі, вражені СБУ, є повністю законними. Справедливе покарання наздожене всіх зрадників, військових злочинців та колаборантів", – це коментар Василя Малюка американським журналістам. Абсолютно те саме, що заявляють представники ЦАГАЛЬ (так правильно читається абревіатура), Моссад, ШАБАК та інших.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі