Весілля ґвалтівника. Донати на ЗСУ знову є прикриттям?

Нашим зіркам треба краще знайомитись з біо замовників. Інакше наступного разу це буде весілля Теда Банді чи Джеффрі Дамера

Як і очікувалось, комік Юрій Ткач заявив, що зароблені грошенята на весіллі ґвалтівника віддає на ЗСУ. Тут трішки ліпше за Полякову. Але.

Але далі просто порваний баян.

Виявляється, ці замовлення приймає його жінка і за сумісництвом його менеджерка. І вона не профільтрувала.

Якщо чесно, то хлібало молодого у різних ракурсах і його ім'я після скандалу зі зйомками п'яних дівчат було буквально скрізь. І легко гуглиться.

Очевидно, що подружжя Ткачів хотіло заробити грошенят. Бо не так давно вони хвастались, що їхня дочка ходить в школу, де вартість навчання – 144 тис. грн на рік

Очевидно, що подружжя Ткачів хотіло заробити грошенят. Бо не так давно вони хвастались, що їхня дочка ходить в школу, де вартість навчання – 144 тис. грн на рік. Тому думали, що просто пронесе. Тому і заплющили обидвоє очі на жахливу історію наркотиків і зйомок дівчат без свідомості. Чесно – школу можна підібрати і дешевше за гарним рейтингом ЗНО і зрізу знань учнів по основних предметах. А от коли двоє дорослих людей, батьків маленької дівчинки, заробляють гроші на потенційному злочинцеві і показують доньці, що це ок – то таке собі.

Вікторії, очевидно, треба краще шукати біо замовників. Інакше наступного разу це буде весілля Теда Банді чи Джеффрі Дамера. І треба буде знову прикриватись донейтами на ЗСУ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі