Усі наступні українські вибори – це просто нові сезони шоу "Холостяк"

Зеленського легко може перегнати на виборах пес Патрон

Володимир Зеленський недаремно остерігається виборів – він як ніхто знає, наскільки легко стати президентом в Україні випадковій людині без політичного бекграунду і об'єктивних заслуг. Він як ніхто знає, що успіх на виборах залежить просто від настроїв українського народу, і цей настрій мінливий, як погода у березні. І його можна сформувати дуже легко.

І навіть якщо об'єктивно за часи великої війни нашукати реальних досягнень і показати їх народу – "дивіться, скільки всього я справді кльового зробив" –це ніяк не спрацює. "Безвіз-томос-армія-мова-віра? Нах*й іди, ти нашо брата вбив, барига ліпєцкий?"

Українському народу похер на досягнення, український народ голосує серцем. А в серці мозку, як відомо з анатомії, нема

Бо українському народу похер на досягнення, український народ голосує серцем. А в серці мозку, як відомо з анатомії, нема. Тому Зеленського легко може перегнати на виборах пес Патрон. Тому що воно диви яке мімімі. Це ж песичок! Він-то вже точно любить людей.

Усі наступні українські вибори в неозорому майбутньому – це просто наступні сезони шоу "Холостяк". Шалений успіх Арестовича у перші місяці повномасштабного яскраво про це свідчить. Тому що українці люблять шоу. Дивно, що в нас ще дотепер немає Міністерства красивих роликів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі