На Заході зрозуміли: Путін не відмовиться від війни

Дуже шкода, що дипломатія більше не працює, і Росія свідомо вийшла з усіх політичних процесів, аби безперешкодно завести цю катастрофу якнайдалі

Таємно передані ATACMS свідчать про те, що Захід поволі переводить допомогу Україні від декларативної (щоб Путін бачив, що саме Захід передає, і відмовився від ідеї продовжувати війну) до прямої (щоб передана зброя працювала максимально ефективно, у тому числі через ефект несподіванки).

Весь цей час наші союзники допомагали нам не стільки, щоб Україна перемогла на полі бою, скільки щоб Путін відмовився від ведення війни. Вони хотіли перевести війну у якусь форму не-війни чи поганого миру, перемовин чи хз шо там вони собі планували. Припинити вбивства і руйнації.

Це означає, що Захід більше не вірить у відмову Путіна від війни самим фактом підтримки України політично, зброєю і грошима. Чи позитивний це факт для нас – не знаю, треба думати.

Для нас це означає, що кількість варіантів завершення війни звужується, і залишаються найбільш деструктивні і важкі – через бойові дії і неминучі втрати

Для нас це означає, що кількість варіантів завершення війни звужується, і залишаються найбільш деструктивні і важкі – через бойові дії і неминучі втрати. З іншого боку, ми наче всі вже з цим і змирились і прийняли як факт. Хоча, звісно, дуже шкода, що дипломатія більше не працює, і Росія свідомо вийшла з усіх політичних процесів, аби безперешкодно завести цю катастрофу якнайдалі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі