Арестович хакнув Зеленського. Скриньку Пандори відкрито

Рано чи пізно Росія зрозуміє, що перти на Україну медійним впливом і політтехнологіями набагато дешевше та ефективніше, ніж танками

Але прикольно вийшло, що казати.

Вони спочатку самі зробили з Арестовича крупну медійну особу з мільйонами підписників, а тепер змушені використовувати загальнонаціональні медіа, аби опонувати його маячні.

Якщо у 2019-му Зеленський хакнув систему, то Арестович хакнув Зеленського і використовує його аудиторію проти нього ж самого. На кожен хитрий болт завжди знайдеться гайка з лівою різьбою, як то кажуть.

В Україні є темна маса неосвічених та інфантильних виборців, якими легко маніпулювати

В Україні є темна маса неосвічених та інфантильних виборців, якими легко маніпулювати і яку намацали політтехнологи, готуючись до виборів 2019-го. І тепер до неї звертаються всі, кому не лінь. Це раніше шукали складних шляхів боротьби з опонентами, розробляли передвиборчі програми чи збивали камазами або труїли. Тепер все гуманніше – просто маніпулюй пролетаріатом і розкидайся голослівними звинуваченнями. Ніхто від тебе підтвердження не вимагатиме, людям цікавий сам процес.

Навіть якщо для окремих осіб відкрита скринька Пандори перетворилась на ріг достатку, для України і її майбутнього це пряма загроза національній безпеці

Відкриту скриньку Пандори із гаддям, охочих до зрад і красивих роликів, тепер дуже складно заперти назад. Фактично неможливо. І навіть якщо для окремих осіб відкрита скринька Пандори перетворилась на ріг достатку, для України і її майбутнього це пряма загроза національній безпеці. Бо рано чи пізно Росія зрозуміє, що їхати на Україну медійним впливом і політтехнологіями набагато дешевше та ефективніше, ніж танками.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі