Дрючок проти людожера. Може, досить згодовувати жертв по одній?

Їжею для людожера тривалий час була Україна, яка не хотіла бути поглиненою, пручалася, але якусь її частину все ж таки зʼїли

Давайте відверто.

До нападу ХАМАС на Ізраїль Захід жив за принципом, що немає нічого страшного, аби згодувати людожеру когось одного. Тим більше, якщо це малознайомий сусід, який особливо тобі ніколи не подобався.

Власне, такою їжею для людожера тривалий час була Україна, яка не хотіла бути поглиненою, пручалася, не зважаючи на те, що якусь частину все ж зʼїли. Тому Україні підкидали дрючка або палицю, аби затримати людожера на певний час, і дивилися далі.

Напад на Ізраїль продемонстрував кілька очевидних, але недоступних чомусь для "цивілізованого світу" істин.

Наприклад, що людожер – не один. Їх чимало, і вони можуть діяти спільно, обмінюватися досвідом, засобами свого людожерського бізнесу тощо.

Ізраїль тривалий час прагнув до "нейтралітету" у відносинах з Росією, тому накладав строге вето на зброю власного виробництва для України. Як "віддячила" Росія?

Той же Ізраїль тривалий час прагнув до "нейтралітету" у відносинах з Росією, тому накладав строге вето на зброю власного виробництва для України. Як "віддячила" Росія? А давайте просто прослідкуємо за офіційними заявами. У Радбезі ООН російські представники заблокували засудження терористичного нападу. Сам бункерний президент назвав напад "провалом США", вставши на позицію Ірану про "створення палестинської держави". І от уже почалися ракетні обстріли Ізраїлю з території лояльного до Росії режиму Башара Асада. Цього цілком досить, але всім зрозуміло, що Росія тут просто складова "вісі зла" та допомагає Ірану, який допомагає сам російській армії усім: від снарядів до дронів. І це ми ще багато чого дізнаємось про озброєння ХАМАСу.

Не треба розраховувати, що поки людожер жере одну жертву, то інші можуть почувати себе у безпеці

Далі, що треба знати про людожерів. Вони можуть починати їсти наступну жертву, не доївши першу. Наївно думати, що ці "гурмани" будуть нападати на жертв лише у строгій послідовності. Вони можуть робити це згідно до власних уподобань. Тому не треба розраховувати, що поки людожер жере одну жертву, то інші можуть почувати себе у безпеці.

Навряд чи і тут все обмежиться Ізраїлем. Чому б не розширити зону ураження? Що за це буде "людожерському інтернаціоналу"?

То може, краще не згодовувати жертв по одній, а щось разом робити? Поки адекватних держав наче більше, а терористичних "відморозків" – менше?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі