З'явився прямий доказ того, що Трамп у змові з Кремлем

Як показує досвід, один темник – це найкраща ознака прямої взаємодії та співпраці

Прямий і очевидний доказ того, що Дональд Трамп – у змові з РФ.

Зараз на наших очах розгортається типова для Росії інформаційна провокація.

За повідомленнями українського ГУР, РФ передала бойовикам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену у США та державах ЄС. Таким чином окупанти планують дискредитувати Україну на Близькому Сході. "Наступним, за планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у продажу західної зброї для терористів на регулярній основі", – додали в ГУР.

А тепер слідкуйте за руками.

Вчора темник "Україна постачала зброю ХАМАС" почали розганяти "воєнкори" і майже одночасно Марджорі Тейлор Ґрін – одна з найбільш заповзятих прихильниць Трампа

Вчора цей темник "Україна постачала зброю ХАМАС" почали розганяти "воєнкори" і майже одночасно Марджорі Тейлор Ґрін – одна з найбільш заповзятих прихильниць Трампа у Конгресі.

Марджорі так сильно поспішала викласти темник, що навіть не стала чекати якихось "фактів" на його підтвердження. Вона зробила "анонс", очевидно, чітко знаючи, які будуть вкиди найближчим часом.

Як показує досвід, один темник – це найкраща ознака прямої взаємодії та співпраці.

Цілі сторін тут теж зрозумілі. Ціль Рашки – зупинити західну зброю для України. Ціль Трампа – дискредитація чинної адміністрації у будь-який спосіб.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі