Простіше не буває: готуємо яблучну пастилу без цукру

Цей десерт стане відмінним перекусом, який дитина залюбки візьме до школи

Якщо ви думаєте, що натуральний домашній смаколик без цукру не може бути справді смачним, нумо готувати пастилу з яблук. Вона переконає вас, що "смачно" і "корисно" – не антоніми. Беремо соковиті українські яблука, буквально будь-які до вашого смаку – кислі, солодкі, кисло-солодкі з дивними смаками та забарвленням – і створюємо з них цю особливу страву на десерт чи перекус. А процес приготування тут хоч і займає чимало часу, але не потребує вашої уваги чи якихось особливих вмінь – це моє улюблене! Зварили, перебили, висушили в духовці – і готово.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі