Призначення Резнікова послом – плювок в душу

Вважаю, що було би доцільним, аби уряд Британії не погоджував цього товариша на посаді посла

Олексій Резніков власним прикладом добре показав, що "хороший парень" – це не професія.

Незадовго до великої війни він говорив, що має "офіцерське слово" Хрєніна, що ніхто на Київ з боку Білорусі не нападе. Він багато разів говорив таке, і це розслабило людей, які потрапили в люту окупацію, а потім йшли пішли під обстрілами чи на спинах переносили дітей вбрід через холодну воду річки Ірпінь.

Не так давно було зізнання цієї особи, що українська сторона запевняла західних союзників, що у них вистачає артилерійських снарядів. І лише в березні (тобто коли бої за Київ, Харків, Миколаїв та Маріуполь були в розпалі і бракувало якраз арти – за місяць такого інтенсиву вона могла скінчитись), Резніков звернувся до Бена Воллеса з проханням пошукати дефіцитні снаряди по світу.

Саме цікаве, що на липневому саміті НАТО Зеленський з Резніковим влаштували виставу "а за шо я маю подякувати Воллесу" з зубоскалінням.

Резніков – професійний юрист. Але вирішив покривати корупційні теми, які були в Міноборони і примножились в часи війни

Резніков – професійний юрист. Але вирішив покривати корупційні теми, які були в Міноборони і примножились в часи війни.

Вважаю також гидотним, що замість того, аби перепросити за яйця по 17 і ще купу оглушливої фігні, міністр став погрожувати пресі, депутатам, громадським активістам. І укладати парі "а ви на 3 роки звільнитесь із УП".

Мені також огидно, що Резніков попросив своїх "весільних гостей" скористатись мандатом лідера суспільної думки – і відбілювати схему, де державні гроші отримав племінник депутата від "слуг" Касая. Це те саме кодло Касаїв, яке вирішувало з державним зрадником Богуслаєвим, як надурити ГУР МО і не дати вертоліт для спецоперацій в Маріуполі з вивозу поранених.

Резніков настільки впевнений, що дружба з Банковою дозволить йому уникнути будь яких справ, що видає на-гора речі в стилі "як звільнять – моя жінка буде рада", "куди президент пошле, туди і поїду".

Мені огидно, що така цинічна особа може насолоджуватись бутиками на Пікаділлі, поки вся країна збирає гроші на розвідувальні дрони

Мені огидно, що така цинічна особа може стати нашим послом в Великій Британії. І насолоджуватись бутиками на Пікаділлі, поки вся країна збирає гроші на розвідувальні дрони для ГУР МО.

Вважаю, що було би доцільним, аби уряд Британії не погоджував цього товариша, який вважає, що йому все можна і він молодець. Бо це плювок в душу. І публічна демонстрація: вмонтовуйтесь в систему корупції – і будете послом в країні НАТО і ЄС.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі