Звільнення територій – лише півсправи. Що далі?

Військовий союз, який знищить можливість війни на виснаження, – єдиний шлях до збереження України

Основний ризик затяжного конфлікту для України – це не військова поразка, а відсутність достатньої кількості населення для адміністрування великих територій у досить близькому (15-20 років) майбутньому. Умови для того, щоб Україна стала знелюдненою країною, – це саме те, що сьогодні намагається організувати Росія. Їхній інтерес – наші території. Якщо на них не буде кому жити, то їхня цінність тільки зростає. Росія ніколи не приходить, щоб зробити комусь краще. Не той бекґраунд.

На жаль, жодні переговори, перемир'я та тимчасові припинення вогню неможливі

Будь-який варіант вирішення геополітичного конфлікту, окрім завдання Росії нищівної військової поразки, гратиме на руку російській агресії. Але й військова поразка без надійного військового союзу, який зробить війну на виснаження в принципі неможливою, не гарантує перемогу Україні в цій війні.

На жаль, жодні переговори, перемир'я та тимчасові припинення вогню неможливі. Вони грають на руку агресорові та знищують майбутнє нашої держави. Звільнення територій – це лише половина справи. Військовий союз, що вибиває ракетний терор і можливість війни на виснаження з рук путінського режиму, – єдиний шлях і до збереження України, і до падіння російської диктаторської рашистки в найближчому майбутньому.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі