В Кремлі готуються до поразки і тотального "розпилу" бюджетів

Путін дав старт корупційним "щурячим перегонам" в очікуванні затоплення корабля під назвою "Російська Федерація"

Вчора на відкритті нової гілки московського наземного метро Володимир Путін урочисто дав відмашку на багатотрильйонний(!) "попил" державного і місцевих бюджетів РФ: анонсував початок будівництва буквально найближчим часом високошвидкісних залізниць з Москви до Адлера, Уралу, Білорусі, Петербурга і навіть окупованого Донбасу.

Зважаючи на те, що "будівництво доріг" (в тому числі "високошвидкісних залізничних магістралей") – ідеальна стаття списання будь-яких обсягів державних грошей, і на попередню оцінку вартості однієї адлерської гілки в 5 трлн рублів... Це варто оцінювати як серйозну ініціативу.

Це може вказувати на те, що в Кремлі вже враховують високу ймовірність тотальної поразки аж до припинення існування РФ – і, відповідно, її бюджету

Це може вказувати на те, що в Кремлі (і особисто Путін) вже враховують високу ймовірність тотальної поразки аж до припинення існування РФ – і, відповідно, її бюджету. І вчора дали старт "щурячим перегонам" з тотального "попилу" всього, що можна попиляти в найкоротші терміни під настільки масштабним приводом, як залізниці на половину континенту.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі