Окупанти не зраджують собі. Орвелл дивиться із заздрістю

Добро – це зло. Війна – це мир. Незнання – сила

Вчора доблесна російська армія благородним ударом "Іскандера" влучила в житловий будинок у Покровську. Метою справжніх воїнів був ресторан "Корлеоне", в якому часто збиралися волонтери, іноземні і не лише кореспонденти – хто сумнівається у легітимності такої мети, що перебуває у центрі міста, той погано знає шляхетних російських військових. Ресторан був розташований на першому поверсі житлової будівлі, і ракета добра, спрямована рукою російських витязів, у цей житловий будинок і влучила.

Російські шляхетні воїни мають славну традицію – дочекатися приїзду на місце влучання рятувальних служб і вдарити вдруге

Але на цьому добрі справи не скінчились! Російські шляхетні воїни мають славну традицію – дочекатися приїзду на місце влучання рятувальних служб, які розбирають завали і рятують поранених, і вдарити вдруге. Ну, щоб усі побачили шляхетність та гуманність російської армії, якщо хтось ще в ній сумнівався!

Так і вчинили. Другий "Іскандер" ударив по ДСНС, медикам та тим, хто їм допомагав. 7 загиблих та понад 70 поранених нацистських посібників здолали російські богатирі!

Тільки одне затьмарило радість миролюбних російських пабликів: фашистська українська 47-а підлими британськими, можна сказати англо-саксонськими ракетами, підступним пострілом у спину збила цілковито мирний К-52 разом з його найгуманнішим екіпажем!

Світ навиворіт.

Добро – це зло. Війна – це мир. Незнання – сила.

Орвелл дивиться із заздрістю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі