Війна приходить до тих, хто її кликав. Нехай і кликав не до себе

Не дивуйтеся, коли перед вами дибки стане проліт Кримського мосту

Вже набридло повторювати, що якщо почати війну і захоплюватися нею, то рано чи пізно вона прийде і до твоєї домівки. Необов'язково у вигляді окупаційних військ. А, наприклад, у вигляді карних злочинців, яким дали статус героїв і можливість вбивати.

Або у вигляді дрона, який впав зверху. Або у вигляді ракети, яка прилетіла за пару сотень кілометрів. Або у вигляді начиненої вибухівкою вантажівки. Або катера-безпілотника, який перетнув ще недавно мирне Чорне море.

У смерті багато облич, і вона вміє чекати.

Смерті глибоко байдуже, кого ви підтримували – Путіна чи Навального

Вона не спитає, чи цікавилися ви політикою? Підтримували Путіна чи Навального? Чи маєте ви родичі в Україні? І їй глибоко байдуже, які емоції викликає у вас літера "Z".

Не дивуйтеся, коли перед вами дибки стане проліт Кримського мосту або п'яна татуйована тварина вломиться до вас у будинок з привезеним з війни автоматом. Коли міна, змита з берега Каховки, рвоне у вас під ногами десь в Анапі, ви й гадки не матимете, що сталося. І не встигнете злякатися, коли від проданої екстремістам трофейної "голки" вибухне на зльоті ваш лайнер, що летить до Таїланду, Туреччини чи вас там ще пускають?

Війна не стукає у двері. Вона приходить, бо ви її покликали. Нехай і покликали не до себе.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі