Швидкий рецепт: вишневе варення за 15 хвилин

А ви знали, що його можна додавати не лише в десерти, але й в якості соусу до мʼяса?

Сподіваюся, ви вже наїлися вишень та готові заготовлювати їх на зиму. Щоб потім і на оладки, і на млинці, і на тости, і в десерти додавати, згадуючи про літо. До речі, варення з вишні є не лише смачним варенням, а й прекрасним соусом, який можна подавати до м'яса. Це дуже смачно: воно ідеально поєднується зі смаженим м'ясом птиці та яловичиною. Тож пропоную разом приготувати швидке та просте варення з вишні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі