Ткаченка звільнили через НАТО? Черговий крінж Кремля

Для українців це звучить як анекдот, але "відомий ліберальний журналіст" згодовує це російській аудиторії

Розкажу вам анекдот. Я періодично слухаю Олексія Венедиктова. Інтерес у мене суто професійний. Старий пропагандист відповідає за "мʼяку" обробку ліберального народонаселення. Власне, раніше все це камуфлювалося під "журналістику", але тепер, коли у Росії за довгий язик посадили навіть Гіркіна-Стрєлкова, то ця гра у незалежність Венедиктова виглядає максимально смішно.

Але через нього неважко відслідковувати актуальні темники та ключові тези, які Кремль активно просуває. Зокрема, Венедиктов відпрацьовує теми: "персональні санкції несправедливі", з викраденням українських дітей "не все так однозначно", Україна приречена на "заморозку" війни тощо.

Мовляв, Ткаченко був головний по "випалюванню російської культури", і на саміті НАТО від України вимагали відставити цього "лютого нациста"

Так от, вчора Венедиктов видав порцію відбірного крінжу. Отже, він звʼязав відставку Олександра Ткаченка з самітом НАТО. Мовляв, Ткаченко був головний по "випалюванню російської культури" та знищенню памʼятників російських письменників. І на саміті НАТО від України вимагали відставити цього "лютого нациста". Для українців це звучить як анекдот, але "відомий ліберальний журналіст" згодовує це ліберальній російській аудиторії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі