Ердоган встромив другий ніж у спину Путіна

Спостерігачі вважають, що це була демонстрація Ердоганом обурення черговим кремлівським шантажем щодо "зернової оборудки"

Туреччина погодилась підтримати заявку Швеції на вступ до НАТО – повідомив Єнс Столтенберг. Заявку про вступ Швеції до НАТО, швидше за все, парламент Туреччини схвалить на осінній сесії, зазначили журналісти телеканал CNN Türk.

Це вже другий за останні дні ніж в спину Путіна від Ердогана. І якщо повернення офіцерів "Азова" було "ідеологічним ударом", то тут все набагато серйозніше (тим паче якщо взяти до уваги репліки Польщі і не тільки про "спільний доступ до ядерного арсеналу НАТО" задля захисту від РФ).

Прикордоння Росії "демілітаризується" просто стаханівськими темпами. Ще трохи, і їх взагалі по всьому периметру візьмуть на приціл

Прикордоння Росії "демілітаризується" просто стаханівськими темпами. Ще трохи, і їх взагалі по всьому периметру візьмуть на приціл усього, що тільки підходить під визначення "зброя" і "дезінфекція", – як якийсь чумний барак чи портал у вимір невідомих заразних монстрів.

Спостерігачі вважають, що це була демонстрація Ердоганом обурення черговим кремлівським шантажем щодо "зернової оборудки", на котру в Туреччини дуже багато чого зав'язано і в економіці, і у внутрішній та зовнішній політиці. Цікаво, чому Путін вважав, що Ердоган мовчки проковтне такий підступ або відреагує "суто медійно"? Чи сцаря знов "дезінформували", "берегли від негативних реалій і прогнозів", ще щось?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі