Просто та швидко: рецепт кабачків по-корейськи

Що приготувати з кабачків, якщо смажити ліньки, а традиційне рагу набридло? В мене є відповідь!

Якщо ви любите моркву по-корейськи, то у кабачків по-корейськи також є всі шанси стати закускою номер один на вашому столі. Вона смакує з картопляним пюре, відвареними кашами та м'ясними стравами. Така гостренька та ароматна. Та й у сезон кабачки доступні, тому робіть якомога більше консервації, щоб взимку просто насолоджуватися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі