Пташиний послід, що тхне Кремлем. "Голуби миру" атакують Україну

Ватикан, Індонезія і ціла когорта африканських диктаторів терміново вирішили скласти свої "мирні плани". Але насправді все ці плани розроблені в Москві

Вирощені в російських дипломатичних лабораторіях "голуби миру" вирішили атакувати Україну. Голуби миру російського. "Мирних" планів від різних русофільських країні на другому році війни стало аж занадто багато.

Спецпредставник КНР Лі Хуей, якого Пекін направив в Європу для просування китайського "мирного плану" по Україні, передав європейським дипломатам жорстку вимогу – Росія має зберегти за собою окуповані українські території. Так описали те, що сталося, американські журналісти. Після заперечення зі сторони дипломатів китаєць зажадав, аби Україні перестали постачати зброю.

Дивні дипломатичні танці довкола Москви і Пекіну нарізає президент Бразилії Лула Да Силва. А ще Ватикан із Папою Римським, Індонезія і ціла когорта африканських диктаторів терміново вирішили скласти свої "мирні плани", на які Україна не має в жодному разі вестися. Бо всі ці плани складені в Кремлі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі