HIMARS і водолази підірвали ГЕС? У Москві не дружать з фізикою

Майже весь турбінний корпус зруйнований. Стіни і дах машинного залу "врізалися у фундамент"

Переглядаючи фотографії та відеозаписи спричиненої Росією катастрофи 6 червня, яка з тих пір триває і це ще не "кінець", ми спостерігаємо що:

- Десь більше ніж 150 метрів водоскиду, а це близько половини, "пошкоджено". Його більше немає;

- Але, і це головне, майже весь турбінний корпус зруйнований. Стіни і дах машинного залу "врізалися у фундамент". Як наслідок, вода – без сумніву, через найбільший, наймасштабніший прорив дамби – переливається ЧЕРЕЗ фундамент.

Потрібні сотні кілограмів вибухівки, аби зруйнувати фундамент з турбінами

Це означає, що потрібні сотні кілограмів вибухівки, аби зруйнувати фундамент з турбінами так, щоб стіни і дах турбінного блоку ВПАЛИ НА фундамент.

Фізично це неможливо зробити "ззовні". Цього не можуть зробити ні HIMARS (котрий, до речі, залишив би сліди у вигляді "кратерів", яких не видно на жодному відео з дамби опісля катастрофи), ні поготів "бойові водолази" — як про це заявляли росіяни. Причина в тому, що ні HIMARS, ні "бойові водолази" не змогли б доставити достатню кількість вибухівки і розмістити її всередині турбін, щоб зруйнувати ФУНДАМЕНТ турбінного блоку. Хіба що проігнорувавши всі закони фізики — саме так, як це роблять в Москві вищестоящі органи та уся путінська пропагандистська машина.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі