Кремлівська чекістська шкура тепер ховає очі

Самовпевнена, нахабна тварюка, яка вранці 24.02 розказувала з екрану телевізора про те, що нам пи..дець, а він - молодець, тепер ходить боком і ховає бігаючі, побляклі очі.

Головна помилка росіян у цій війні те, що вони взагалі її почали.

Самовпевнена, нахабна тварюка, яка вранці 24.02 розказувала з екрану телевізора про те, що нам п..здець, а він - молодець, тепер ходить боком і ховає бігаючі, побляклі очі.

Кремлівська чекістська шкура... як точно говорила про нього Новодворська. Дрібна нікчемність, винесена на поверхню з надр ГБшної клоаки випадковим вируванням гімна.

Нещасливий лотерейний квиток молодої російської демократії, яка за 23 роки перетворилася на вкриту кривою криву диктатуру злодіїв і чекістів.

Як же шкода, що їх не добили в 1991. Глибокою люстрацією, поразкою в правах, заборонами на роботу та чим завгодно! Щоб кожна сволота, що числилася в лавах держбезпеки, кожен партійний функціонер ніколи в майбутньому і на постріл не міг підійти до влади. В жодному разі. Вовчий квиток в обмін на службове посвідчення чи партійну книжку. І довічна ганьба. Щоб очі ховали. І прибирати гімно було б найпрестижнішою професією.

Якби ненависть могла спалити, то замість Росії було б суцільне згарище

Якщо думаєте, що я перегинаю палку, подивіться на те, на що він і йому подібні перетворили країну, яка в 1991 року кидалася під гусениці танків.

Подивіться, на яке похмуре стадо можуть перетворити народ усі ці бляді з чистими руками та холодними головами. І як легко народ стає схожим на своїх пастухів. Поступаючись свободою тимчасово за шматок ковбаси, ти поступаєшся їй назавжди.

Мали рацію римляни: не диктат влади породжує рабів, раби породжують диктатуру.

Я не сподіваюся ні на прозріння сусідів, ні на їхній опір. Я сподіваюся тільки на силу західної зброї, відвагу наших воїнів та прихильність долі. Якби ненависть могла спалити, то замість Росії було б суцільне згарище.

Але все доведеться робити самим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі