Бачимо нову реальність війни. Градус ненависті підвищується

Росіяни на чолі з Володимиром Путіним досі впевнені, що війна проти України може закінчитися тільки одним – капітуляцією ненависної їм держави і її зникненням з політичної мапи

Атаки безпілотників на Київ і Москву продемонстрували нову реальність війни, яку розпочав президент Російської Федерації Володимир Путін проти України ще у лютому минулого року. Росіяни продовжують обстрілювати житлові квартали українських міст.

Коли мова йде про атаки ракетами і безпілотниками в найбільших українських містах, ми прекрасно усвідомлюємо, що мова йде зовсім не про те, що росіяни намагаються знищити якісь арсенали української армії. Такі удари теж наносять, як ми знаємо з обережних повідомлень наших військових. Але коли безпілотники з'являються над Києвом, Дніпром, Одесою – тут вже мова йде саме про систематичне залякування цивільного населення і бажання створити у суспільстві атмосферу безвиході та безнадії.

Росіяни на чолі з Володимиром Путіним досі впевнені, що війна проти України може закінчитися тільки одним – капітуляцією ненависної їм держави і її зникненням з політичної мапи.

Росіяни продовжують "кошмарити" цивільне населення постійними атаками. Але тепер не тільки Київ, тепер і Москва. Градус ненависті підвищується.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі