"Здохну, але хоч зароблю!" Як воювати, коли в тилу отаке…

Вважаю, що для таких слабоумних треба запровадити довічне

СБУ викрила чергових мразот: підприємство на Волині від початку війни примудрилось продати Росії через посередника 200 000 незамінних деталей для підводних човнів (військових, очевидно – цивільних нема).

Клепали прямо під ракетними обстрілами з Росії. Для кретинів "здохну, але хоч зароблю" СБУ дуже чекає виправлення законодавства: запровадження довічного для таких слабоумних.

СБУ вже до цього притиснула полтавських недоумків, що під російськими ракетними обстрілами клепали деталі для російських ракет

Це взагалі якась пошесть: СБУ вже до цього притиснула не лише В'ячеслава Богуслаєва і гелікоптерні двигуни від нього для окупантів, але й полтавських недоумків, що під російськими ракетними обстрілами клепали деталі для російських ракет (!). Хоч бери і прикручуй в тому ж законодавчому порядку до дожиттєвого ще й примусове психіатричне обстеження та примусове ж лікування.

Хоча у 84-річного Богуслаєва це, може, вже просто старечий маразм – ота його певність, що окупанти обстрілюватимуть рівно по межах його власності і заводів, а по ним – ніколи! Бо це ж його! Але в інших виправдатись маразмом навряд вийде.

І як воювати, коли в тилу отаке... Але бодай СБУ активно трощить жадібних суїцидників. І це одразу відбилось на боєздатності окупанта: притиснули Богуслаєва і перекрили канал постачання – і в РФ одразу вперше (!) поскаржились на кризу з гелікоптерними двигунами, бракує вже 500 штук мінімум (офіційна заява їхнього голови мінпрому Дениса Мантурова).

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі